Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: skibanken.no
Skibanken.no er et samarbeidsprosjekt mellom SpareBank 1-bankene og Norges Skiforbund Langrenn.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Dette bruker vi personopplysningene dine til

Vi bruker personopplysningene kun til å kontakte deg fordi du ønsker å ta ut skipakker av Skibanken, eller fordi du ønsker å sette utstyr inn i Skibanken. Vi kan også bruke opplysningene dine til å fortelle om at Skibanken er fyllt opp igjen – eller trenger mer utstyr hvis du har sagt at du ønsker slik kommunikasjon.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Sender du inn et skjema fordi du vil ta ut ski av Skibanken, oppbevarer vi dine data til vi har vurdert alle søknader og i maksimalt et halvt år. For brukere som sier at de ønsker kommunikasjon når mer utstyr legges inn i Skibanken, oppbevarer vi kontaktinformasjon ut over dette.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har registrert deg på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontakt oss gjerne!

Skibanksjef i SpareBank 1 Monica Evje 415 64 626 monica.evje@sparebank1.no
Skibanksjef i Norges Skiforbund Langrenn Thomas Ekren 951 44 963 thomas.ekren@skiforbundet.no